Rolgordijnen kopen? Mari Frunt Woning en Projectinrichting in de regio Rosmalen is expert op het gebied raamdecoratie

Als je op zoek bent naar een neutraal rolgordijn, of eentje met een flamboyant dessin, bij Mari Frunt Woning en Projectinrichting hebben we heel veel soorten, maten, kleuren en motieven. We staan klaar om je te adviseren over welk rolgordijn bij jou past. Uiteraard maken we deze keurig op maat. Kom je een kijkje bij ons in de regio Rosmalen nemen? Je bent van harte welkom.

Image slide

De mooiste rolgordijnen koop je bij Mari Frunt Woning en Projectinrichting in de regio Rosmalen

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Mari Frunt Woning en Projectinrichting bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Voor iedere woonstijl zijn er vele mogelijkheden en vele manieren van afwerking of bediening. Hierdoor kan je jouw rolgordijn een persoonlijk accent geven aan je interieur.

Kom bij Mari Frunt Woning en Projectinrichting in Rosmalen eens kijken naar de mogelijkheden.


Bekijk de rolgordijnen collectie

Voordelen rolgordijnen

Om rolgordijnen op te hangen kent verschillende voordelen.

Verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en dessins:

- Duurzaam
- Isolerende werking
- Geluiddempend effect

Kom langs bij Mari Frunt Woning en Projectinrichting in Rosmalen om meer voordelen, adviezen en tips te horen over rolgordijnen.


Laat je inspireren

Brandveilige en vlamvertragende rolgordijnen in de regio Rosmalen

Mari Frunt Woning en Projectinrichting bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Zo kan jouw bedrijfspand ook profiteren van de decoratieve werking van rolgordijnen.

In onze showroom laten wij je graag de verschillende collecties en mogelijkheden zien. Kom langs bij Mari Frunt Woning en Projectinrichting in Rosmalen.


Maak een afspraak met Mari Frunt Woning en Projectinrichting